Welcome, visitor! [ Login

 

Van Bakımlı Genç Escort Pınar

  • Listed: 30 Mayıs 2020 16:12

Description

Şark Avrupa kadınlarını çeken şeylere gelince, tüm bayanların farklı şeyler yapma eğiliminde olduğunu unutmayalım. Kafaka bir kız neyi seviyor? Bir kadının çocuklarda zevklerini düşünürken, gazetedeki kişisel lezzet hala yüksektir.

Fakat genel olarak, Şark Avrupalı ​​kadınların, kızların sevdiği, erkeklerin sevdiği bazı şeyler var. Rusya, Ukrayna veya Belarus gibi Sovyet sonrası bir ülkede büyümüşlerse, güzel kadınlar bu niteliklere karşı olumlu bir tutum sergiliyorlar.

Daha az ataerkil toplumlarda bu bölgelerdeki kızlar, Garplı meslektaşlarından daha geleneksel gelenekleri benimseme eğilimindedir. Ayrıca, kızın ailesinin ve arkadaşlarının kararına karşı tutumunu güçlü bir şekilde etkileyen bir fikir birliği ararlar. Yalınce kız arkadaşını değil, yakın çevrelerinin çemberini de etkilemelisin.

Şark Avrupa kadınlarının takdir ettiği 5 şey

1. Bir kelimeyi saklayabilme. Bu özellik tüm uluslardan insanlar tarafından çekici olarak kabul edilir, ancak eski Sovyetler Birliği sakinleri için daha da önemlidir. Bu ülkelerdeki çalkantılı durum onları insanlara güven ve istikrara daha fazla değer vermeye zorlamaktadır.

2. Temiz ve şık bir görünüm. Şark Avrupalı ​​kadınlarla tanışan erkekler yüksek topuklu dikmek akıllıca. Yinellikle rahat bir şekilde giyerseniz, “akıllı gündelik” bir kıyafetle eşleştirin. Şehir merkezindeki güzel bir bölgeden şehir kızlarını düşünün. Rus ve Ukraynalı kadınlar tarzı, güzel ve zarif elbiseyi sever.

3. Yakın geleceği bekliyorum. Hemen uykuya dalma girişiminde bulunmak, Şark Avrupa kızlarının kalbini eritebilir. Kültürlerinde erkeklerin her zaman yakın olması ve kadınların her zaman direnmesi beklenir. Fazla yorgun. Şirketinden hoşlanıyormuş gibi davrandığınızda, onunla bu şekilde ilgilendiğinizi bile düşünebilir. Beklemek, söylemekten daha kolaydır. Ayrıca saygısını da kazanacaksınız.

4. Önder olun. Şark Avrupalı ​​bir kadına sormak seni her zaman bir yere götürmez. Kendinize karar vermek ve seçenekler sunmak yerine, işi sürdürmekten mutluluk duyar. İnisiyatifi kullanmayın, çünkü kadınlara ilgilerini gizlemeleri ve ilgisizliklerini göstermeleri öğretilir. Sizi doğrudan bırakmazsa, endişeniz için heyecan duymaktadır. Onu pasif eylemlerle aldatmayın; sevinç için atlıyor olabilir!

5. Eli Açıklik. Köşeleri kesmek ve bir kızı hızlı bir şekilde sevmek istiyorsanız, cömertlik birkaç adım atmanıza izin verecektir. Çiçek ve çikolata miktarı önemsiz görünüyor (elbette, bu eşyayı kendisi satın alabilirdi), ancak hayranlardan bir şey almak tamamen başka bir şey. Parfümler veya nadir takılar gibi küçük hediyeler sadece hoş bir hediye olarak gelmekle kalmaz, aynı zamanda sizi bayanların zihninde tutmak için de kullanır. Yemek ve eğlenceye daha az harcama yapın, ancak hediyelere daha fazla dikkat edin. 60 dolar ve 20 dolarlık bir şarap şişesi arasındaki farkı bilmeyebilir, ancak kesinlikle yeni bir koku bayrağının tadını çıkarmayı kesinlikle biliyor.

Bu 5 temel noktayı öğrenebilirseniz, Şark Avrupalı ​​kadınlar olmaya çalışan çok sayıda erkeğin önünde olacaksınız.

Elbette, adaylığın diğer yönleri de önemlidir. Eski Sovyetler Birliği’nin güzel güzellikleri ile başarı için kesin reçete birkaç nokta daha içerir, ancak doğru temelleri bulursanız, tutumunuz doğru yönde gelişecektir.

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply